COL·LECTIU SOLAR

Energia neta i gratuita, independència energètica i sostenibilitat territorial

COL·LECTIU SOLAR és un moviment social creat per promoure l'alliberació de l'energia mitjançant la implementació de l'energia solar en la nostra societat, a escala local/regional, per fer realitat la introducció de l'energia solar al nostre país d'una manera econòmicament viable per tot el món.

La fórmula de COL·LECTIU SOLAR consisteix en que el cost de la inversió solar estigui compensat per un estalvi en la factura energètica en els propers 6 anys (72 mesos) i les eventuals subvencions. Així, la implementació de l'energia solar serà gratuïta per a tots els participants.

agenda

Xerrada informativa i oberta a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar

17/01/2020

El proper 17 de gener a les 19:00 h hem organitzat -junt amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cabrera de Mar- una xerrada informativa a la Sala Nova (Plaça de l'Ajuntament, 5). Vine i aprofita per resoldre tots els teus dubtes!

Xerrada informativa i oberta a Canet de Mar

Canet de Mar

19/12/2019

El proper 19 de desembre a les 19:00 h hem organitzat -junt amb la col.laboració de l'Ajuntament de Canet de Mar- una xerrada informativa a l'Escola Teixits (Plaça Indústria, 1). Vine i aprofita per resoldre tots els teus dubtes!

Xerrada informativa i oberta a l'Escala

l'Escala

13/12/2019

El proper 13 de desembre a les 19:00 h hem organitzat -junt amb la col.laboració de l'Ajuntament de l'Escala- una xerrada informativa a la Sala Polivalent del Casal dels Jubilats (Plaça de les Escoles, s/n). Vine i aprofita per resoldre tots els teus dubtes!

Xerrada informativa i oberta a Premià de Mar

Premià de Mar

28/11/2019

El proper 28 de novembre a les 19:00 h hem organitzat -junt amb la col.laboració de l'Ajuntament de Premià de Mar- una xerrada informativa al Centre Cívic (c/ Esperança, 19). Vine i aprofita per resoldre tots els teus dubtes!

Consultar la resta de l'agenda

noticies

España vuelve a perder un juicio internacional por el hachazo a las renovables

21/02/2018

España ha perdido su segundo arbitraje internacional por los agresivos recortes retroactivos que impuso la reforma del Ministro Soria al tejido renovable en suelo español, en el año 2013. La Cámara de Comercio de Estocolmo ha dictado un laudo contra el Reino de España que le obliga a pagar 53 millones de Euros a una entidad de Luxemburgo, que sufrió estos drásticos recortes con la derogación de las leyes que dieron origen a las inversiones que realizó en nuestro país y que fueron sustituidas por un marco regulatorio retroactivo y lesivo para los inversores en renovables.

seguir llegint

La Eurocámara eleva al 35% el objetivo de energías renovables en la UE en 2030 y prohíbe gravar el autoconsumo de renovables con impuestos "de ningún tipo"

17/02/2018

La Eurocámara apuesta por elevar al 35% el objetivo de energías renovables en la UE en 2030 Publicado 17/01/2018 18:17:53CET Aboga por no gravar el autoconsumo de renovables con impuestos "de ningún tipo" BRUSELAS, 17 Ene. (EUROPA PRESS) - El pleno del Parlamento Europeo ha pedido este miércoles elevar el objetivo de energías renovables para la Unión Europea hasta el 35% en 2030, frente a la meta del 27% fijada en la actualidad, ...

seguir llegint

Europa vota en contra del Impuesto al Sol del exministro Soria

23/01/2018

Por fin el Impuesto al Sol de José Manuel Soria es votado en contra en la Eurocámara. Es ridículo que el Gobierno español haya permitido durante todo este tiempo su aplicación.

seguir llegint

Novetats - Premsa

COL·LECTIU SOLAR

N'hi ha hagut prou amb 4 mesos perquè la gran bateria d'Austràlia hagi enfonsat els preus un 90% i s'hagi quedat amb més de la meitat dels ingressos.

15/05/2018

+ info
COL·LECTIU SOLAR

Marroc està construint un camp solar tan gran com Paris

15/05/2018


COL·LECTIU SOLAR

Sí que es pot: Alemanya construeix viles solars que produeixen més electricitat de la que consumeixen

15/05/2018

+ info
COL·LECTIU SOLAR

7 fets que proven que Holanda és el país del futur

15/05/2018


COL·LECTIU SOLAR

Sjoerd Gaastra: “És possible, legal i fàcil instal·lar energia solar. S’han creat rumors”

19/04/2018

+ info
COL·LECTIU SOLAR

COL·LECTIU SOLAR

“És una tonteria que hi hagi tan pocs panells”

12/04/2018

Els usuaris de l’energia solar n’elogien les virtuts i en remarquen l’estalvi.

+ info

COL·LECTIU SOLAR

Compra conjunta per impulsar l’energia solar

12/04/2018

Més de 500 particulars, empreses i ajuntaments s’uneixen per formar el Col·lectiu Solar.

+ info
COL·LECTIU SOLAR


ter gavarres revosolar

artes avinyo avinyonet-de-puigventos balsareny bordils calders callus calonge castellbell-i-el-vilar celra cervia-de-ter flaca fonollosa juia llers madremanya navas navata ordis santa-llogaia-d-alguema santa-maria-d-olo sant-fruitos-de-bages sant-joan-de-mollet sant-jordi-desvalls sant-marti-vell sant-pedor sarria-de-ter viladasens vilafant vilamalla vilamalla vilamalla

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar