Col·lectius residencials

REOBRIM EL COL·LECTIU GIRONA DURANT 3 MESOS!

Més de 32 sistemes diferents a triar

El col·lectiu finalitzarà el dia: 30/11/2018

Preu mig mercat:
2.45 €/watt **

Preu mig Col·lectiu:
1.7 €/watt **

  • TER GAVARRES
  • GIRONA
  • COSTA BRAVA SUD
  • ALT EMPORDA
  • MOIANÈS-BAGES
  • VALL DE LLÉMENA
  • OLOT-VALL D'EN BAS

Participants
117/150 *
actuals/totals

Fins a un
30 %
de descompte

Actualment
30 %
de descompte

Preu x watts

2.45

2.3

2.15

2

1.85

1.7

78 %

1

30

60

90

120

150

Participants

**Preu mig dels kits; els kits més petits són proporcionalment més cars; els kits grans arriben a €1,32/W

** El descompte del 30% es refereix al preu mitjana del mercat

** Preu amb instal·lació inclosa. Preu amb IVA.


Tot i que el Col·lectiu Solar GIRONA ha estat un èxit - superant l’objectiu de 500 inscrits i tancant amb un total de 628 - el fet és que durant els darrers mesos ens estem trobant amb moltíssimes peticions de persones que, conscients d’haver arribat tard ens demanen participar-hi de totes totes.

Com no podem repetir el Col·lectiu Solar degut al nivell de preus tan baixos però no volem tampoc deixar fora a aquest important nombre de interessats, hem decidit reobrir els diferents col·lectius de la Província de Girona i el del Moianès Bages a Barcelona, per un màxim de 150 vivendes. Ara bé, no podem continuar amb el descompte del 40%, en aquesta darrera oportunitat el descompte serà d’un 30%.

Tria el teu Kit

El que millor s'adapti a les teves necessitats. El preu final de compra baixarà com més persones hi hagi apuntades al col·lectiu. Sempre pots decidir al tancament del col·lectiu si vols comprar o no, sense cap compromís.

Kits disponibles

Troba el que millor s'adapti a les teves necessitats

Tots els preus són amb IVA.

Procès de registre

Per poder aprofitar aquests preus ens hem d'ajudar: com més siguem, més barat ens sortirà a tots. Per això ens hem d'inscriure al Col•lectiu. Per fer-ho s'han de pagar 25 € en concepte de despeses d'administració. Aquest import serà descomptat en la factura de compra. Ser membre d'un col•lectiu no suposa cap obligació ni compromís en el cas de què l'usuari es faci enrere. Pots decidir en comprar o modificar el Kit en funció de les teves necessitats en qualsevol moment.

Per què inscriure's costa diners?
Això ho fem expressament per dues bones raons: en primer lloc els organitzadors del Col•lectiu Solar treballem pro-bo (sense compensació econòmica) i han de pagar-ho tot de les seves butxaques : els costos del web, de les trucades, el nostre temps i la coordinació necessària perquè tothom quedi satisfet durant tot el procés. En segon lloc l'experiència ens diu que si no cobréssim res qualsevol podria inscriure's sense prendre una decisió seriosa; necessitem doncs un filtre que demostri que la persona que s'inscriu ho fa perquè està seriosament interessada. Una col•laboració en els costos és la nostra millor confirmació!


Nom

Cognoms

DNI/NIF

Adreça

Població

CP

Província

E-mail

Telèfon

Instal·lacio

Import inscripció
25€ IVA inclòs

  Desitjo que vingui un tècnic per assessorar sobre les possibilitats de la meva casa

Si tens dubtes sobre quants panels es necessiten o com s'han d'instal·lar-se correctament en el seu habitatge, existeix la possibilitat d'una visita prèvia d'un tècnic solar professional que l'assessorarà sobre totes les possibilitats i la millor configuració per al seu habitatge. Per a aquesta visita personal es cobrarà un import de €40,- (incl. quilometratge) amb el qual s'obté un pressupost tancat amb les especificacions precises i un pla d'instal·lació a mesura per l'habitatge. Aquesta vista també li servirà per demanar el Kit adequat indicant el cost total de la futura instal·lació solar.Comentaris


  ACCEPTO
De conformitat amb el que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa les persones que emplenin aquest formulari que les dades seran incorporades en un fitxer informàtic als efectes de satisfer el servei sol·licitat. Per mitjà de l’enviament d’aquest formulari, l’interessat dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades amb la finalitat indicada. L’interessat té els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir dirigint-se al responsable del fitxer, REVOSOLAR S.L., domiciliat a Ctra. Palamós km 27,2, 17462 Juià – Girona o a través de info@collectiu-solar.cat

* És indispensable complimentar tots els camps, excepte el destinat a comentaris, per tal que la vostra petició sigui tramitada correctament.


ter gavarres revosolar

artes avinyo avinyonet-de-puigventos balsareny bordils calders callus calonge castellbell-i-el-vilar celra cervia-de-ter flaca fonollosa juia llers madremanya navas navata ordis santa-llogaia-d-alguema santa-maria-d-olo sant-fruitos-de-bages sant-joan-de-mollet sant-jordi-desvalls sant-marti-vell sant-pedor sarria-de-ter viladasens vilafant vilamalla vilamalla vilamalla

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar