Col·lectius residencials

Col·lectiu Vallès Occidental

Més de 32 sistemes diferents a triar

El col·lectiu finalitzarà el dia: 31/07/2019

Preu mig mercat:
2.45 €/watt **

Preu mig Col·lectiu:
1.44 €/watt **

 • BADIA DEL VALLÈS
 • BARBERA DEL VALLÈS
 • BELLATERRA
 • CASTELLAR DEL VALLÈS
 • CASTELLBISBAL
 • CERDANYOLA DEL VALLÈS
 • MATADEPERA
 • MONTCADA I REIXAC
 • PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS
 • POLINYÀ
 • RELLINARS
 • RIPOLLET
 • RUBÍ
 • SABADELL
 • SANT LLORENÇ SAVALL
 • SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 • SANTA PERPETUA DE MOGODA
 • SENTMENAT
 • TERRASSA
 • ULLASTRELL
 • VACARISSES
 • VILADECANS

Participants
269/250
actuals/totals

Fins a un
40 %
de descompte

Actualment
40 %
de descompte

Preu x watts

2.45

2.248

2.046

1.844

1.642

1.44

100 %

1

30

60

90

120

150

Participants

* Preu mig dels kits; els kits més petits són proporcionalment més cars; els kits grans arriben a €1,20/Wp

* El descompte del 40% es refereix al preu mitjana del mercat

* Preu amb instal·lació inclosa. Preu sense IVA.

Tria el teu Kit

El que millor s'adapti a les teves necessitats. El preu final de compra baixarà com més persones hi hagi apuntades al col·lectiu. Sempre pots decidir al tancament del col·lectiu si vols comprar o no, sense cap compromís.

Kits disponibles

Troba el que millor s'adapti a les teves necessitats. Degut a les últimes millores tecnològiques, hem canviat la potència dels darrers panells Canadian Solar que ara són de 335Watts. Per tant ara els kits són més potents. Per exemple: el kit de 6 panells de 275 W passa a ser el kit de 5 panells de 335 W mantenint el mateix preu. Això vol dir que als membres que ja tinguin un pressupost amb panells de 275W, se'ls recalcularà l'equivalència en panells de 335W. De totes maneres encara mantindrem un estoc dels panells de 275W per tot aquell que estigui interessat en aquest tipus de panell.

NOTA INFORMATIVA:
A causa del canvi a panells d'última generació molt més potents i eficients, les potències i els preus dels Kits s'han ajustat proporcionalment. A causa de les dificultats de les activitats d'instal·lació per la COVID-19, hem hagut de pujar els preus d'instal·lació amb un 10%. Pels clients que ja s'han inscrit fins a la data d'avui (10 09 2020) es respectaran els preus anteriors.

El cost d'instal·lació és el cost bàsic especificat en el contingut dels Kits solars. Com que cada casa és diferent el cost d'instal·lació definitiu pot incrementar segons la dificultat de cada habitatge. Per això és important la visita del nostre visitador tècnic amb el qual es pot valorar el cost d'instal·lació amb precisió.


Tots els preus són sense IVA.
El preu del kit està calculat en base al total de watts instal·lats. Com disposem de diferents mòduls, la potència total instal·lada vindrà determinada dels tipus de mòduls proposats en cada cas, segons estudi d’ubicació i necessitats; en cas de ser necessari, s’ajustarà el preu final.

* Producció Anual Màxim en energía eléctrica; valor mitja calculat amb simulació solar PVGIS, en el Territori Català

Procès de registre

Per poder aprofitar aquests preus ens hem d'ajudar: com més siguem, més barat ens sortirà a tots. Per això ens hem d'inscriure al Col•lectiu. Per fer-ho s'han de pagar 25 € en concepte de despeses d'administració. Aquest import serà descomptat en la factura de compra. Ser membre d'un col•lectiu no suposa cap obligació ni compromís en el cas de què l'usuari es faci enrere. Pots decidir en comprar o modificar el Kit en funció de les teves necessitats en qualsevol moment.

Per què inscriure's costa diners?
Això ho fem expressament per dues bones raons: en primer lloc perquè per poder oferir uns preus tan baixos com els nostres, els organitzadors de Col·lectiu Solar treballem finançant-ho tot: el web, els desplaçaments, les xerrades, les milers de trucades, l’atenció als socis, l’administració, etc.; així podem controlar el procés i fer que tothom quedi satisfet. En segon lloc l'experiència ens diu que si no cobréssim res qualsevol podria inscriure's sense prendre una decisió i un compromís ferm amb Col·lectiu Solar. Necessitem una senyal que demostri que la persona que s'inscriu està seriosament interessada. Una avançament en els costos és la millor confirmació!


Nom

Cognoms

DNI/NIF

Adreça

Població

CP

Província

E-mail

Telèfon

Instal·lacio

Import inscripció
25€ IVA inclòs

  Desitjo que vingui un tècnic per assessorar sobre les possibilitats de la meva casa

Si tens dubtes sobre quants panels es necessiten o com s'han d'instal·lar-se correctament en el seu habitatge, existeix la possibilitat d'una visita prèvia d'un tècnic solar professional que l'assessorarà sobre totes les possibilitats i la millor configuració per al seu habitatge. Per a aquesta visita personal es cobrarà un import de €40,- (incl. quilometratge) amb el qual s'obté un pressupost tancat amb les especificacions precises i un pla d'instal·lació a mesura per l'habitatge. Aquesta vista també li servirà per demanar el Kit adequat indicant el cost total de la futura instal·lació solar.Comentaris


  ACCEPTO
De conformitat amb el que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa les persones que emplenin aquest formulari que les dades seran incorporades en un fitxer informàtic als efectes de satisfer el servei sol·licitat. Per mitjà de l’enviament d’aquest formulari, l’interessat dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades amb la finalitat indicada. L’interessat té els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir dirigint-se al responsable del fitxer, Blue Tech Invest SL, a través de info@collectiu-solar.cat

* És indispensable complimentar tots els camps, excepte el destinat a comentaris, per tal que la vostra petició sigui tramitada correctament.


ter gavarres

artes avinyo avinyonet-de-puigventos balsareny bordils calders callus calonge castellbell-i-el-vilar celra cervia-de-ter flaca fonollosa juia llers madremanya navas navata ordis santa-llogaia-d-alguema santa-maria-d-olo sant-fruitos-de-bages sant-joan-de-mollet sant-jordi-desvalls sant-marti-vell sant-pedor sarria-de-ter viladasens vilafant vilamalla vilamalla vilamalla

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar