Col·lectiu Agropecuari

Més de 32 sistemes diferents a triar.

Preu mig mercat:
2 €/watt **

Preu mig Col·lectiu:
1,2 €/watt **

  • Pla de l'Estany

Participants
5/50 *
actuals/totals

Fins a un
40 %
de descompte

Actualment
4 %
de descompte

Perquè un Col·lectiu Solar Agropecuari?

Hem creat un nou Col·lectiu Solar pel sector Agropecuari. La inspiració per aquesta idea ha vingut de que molts de vosaltres voleu participar en els Col·lectius Solar per particulars desplegats en la província de Girona. De fet alguns de vosaltres hi han participat!

Els sistemes Fotovoltaics pel sector agropecuari son generalment més potents i trifàsics. A més, els tipus de consums i actuals fonts d'energia ofereixen oportunitats d'estalvi encara més grans.

Pensem en l'energia que consumeixen els animals 24h/7dies a la setmana: La ventilació, làmpades incandescents, calefacció, sistemes d'alimentació automàtiques, refrigeració tancs de llet, bombeig d'aigua, etc.

Gairebé tota aquesta energia la podem estalviar amb la nostra pròpia generació solar. Energia gratuïta sense necessitat de combustibles i que dura més de 100 anys! El cost generalment s'auto-finança amb l'estalvi del consum i s'amortitza en 3-5 anys.

No és d'estranyar que a Alemanya per exemple, el 90% de les explotacions agraries generen la seva pròpia energia amb el Sol. Tot i tenir la meitat de radiació solar que tenim nosaltres aquí!

El funcionament d'aquest Col·lectiu Agropecuari és bàsicament la mateixa que els altres Col·lectius per particulars i ho pots veure en Com funciona?. Tanmateix, en FAQ's podeu trobar moltes respostes a les vostres preguntes.

Finalment, en la pestanya 'mes informació i inscripció' trobareu els preus i detalls dels kits pel sector Agropecuari i el formulari d'inscripció.

Per qualsevol dubte, truqueu al T. 972 26 04 99 o envia un email a info@collectiu-solar.cat

Fins aviat!

Preu x watts

0

0

0

0

0

0

10 %

1

10

20

30

40

50

Participants

* Preu amb instal·lació inclosa. Preu sense IVA.


Kits Solars Agropecuaris / inscripció

ter gavarres

artes avinyo avinyonet-de-puigventos balsareny bordils calders callus calonge castellbell-i-el-vilar celra cervia-de-ter flaca fonollosa juia llers madremanya navas navata ordis santa-llogaia-d-alguema santa-maria-d-olo sant-fruitos-de-bages sant-joan-de-mollet sant-jordi-desvalls sant-marti-vell sant-pedor sarria-de-ter viladasens vilafant vilamalla vilamalla vilamalla

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar