Col·lectiu Agropecuari

Col·lectiu Agropecuari

Més de 32 sistemes diferents a triar.

Preu mig mercat:
2 €/watt **

Preu mig Col·lectiu:
1,2 €/watt **

  • Pla de l'Estany

Participants
5/50 *
actuals/totals

Fins a un
40 %
de descompte

Actualment
4 %
de descompte

Perquè un Col·lectiu Solar Agropecuari?

Hem creat un nou Col·lectiu Solar pel sector Agropecuari. La inspiració per aquesta idea ha vingut de que molts de vosaltres voleu participar en els Col·lectius Solar per particulars desplegats en la província de Girona. De fet alguns de vosaltres hi han participat!

Els sistemes Fotovoltaics pel sector agropecuari son generalment més potents i trifàsics. A més, els tipus de consums i actuals fonts d'energia ofereixen oportunitats d'estalvi encara més grans.

Pensem en l'energia que consumeixen els animals 24h/7dies a la setmana: La ventilació, làmpades incandescents, calefacció, sistemes d'alimentació automàtiques, refrigeració tancs de llet, bombeig d'aigua, etc.

Gairebé tota aquesta energia la podem estalviar amb la nostra pròpia generació solar. Energia gratuïta sense necessitat de combustibles i que dura més de 100 anys! El cost generalment s'auto-finança amb l'estalvi del consum i s'amortitza en 3-5 anys.

No és d'estranyar que a Alemanya per exemple, el 90% de les explotacions agraries generen la seva pròpia energia amb el Sol. Tot i tenir la meitat de radiació solar que tenim nosaltres aquí!

El funcionament d'aquest Col·lectiu Agropecuari és bàsicament la mateixa que els altres Col·lectius per particulars i ho pots veure en Com funciona?. Tanmateix, en FAQ's podeu trobar moltes respostes a les vostres preguntes.

Finalment, en la pestanya 'mes informació i inscripció' trobareu els preus i detalls dels kits pel sector Agropecuari i el formulari d'inscripció.

Per qualsevol dubte, truqueu al T. 972 26 04 99 o envia un email a info@collectiu-solar.cat

Fins aviat!

Preu x watts

0

0

0

0

0

0

10 %

1

10

20

30

40

50

Participants

* Preu amb instal·lació inclosa. Preu sense IVA.

Tria el teu Kit

El que millor s'adapti a les teves necessitats. El preu final de compra baixarà com més persones hi hagi apuntades al col·lectiu. Sempre pots decidir al tancament del col·lectiu si vols comprar o no, sense cap compromís.

Kits disponibles

Troba el que millor s'adapti a les teves necessitats

Tots els preus són sense IVA.

Procès de registre

Per poder aprofitar aquests preus ens hem d'ajudar: com més siguem, més barat ens sortirà a tots. Per això ens hem d'inscriure al Col•lectiu. Per fer-ho s'han de pagar 25 € en concepte de despeses d'administració. Aquest import serà descomptat en la factura de compra. Ser membre d'un col•lectiu no suposa cap obligació ni compromís en el cas de què l'usuari es faci enrere. Pots decidir en comprar o modificar el Kit en funció de les teves necessitats en qualsevol moment.

Per què inscriure's costa diners?
Això ho fem expressament per dues bones raons: en primer lloc perquè per poder oferir uns preus tan baixos com els nostres, els organitzadors de Col·lectiu Solar treballem finançant-ho tot: el web, els desplaçaments, les xerrades, les milers de trucades, l’atenció als socis, l’administració, etc.; així podem controlar el procés i fer que tothom quedi satisfet. En segon lloc l'experiència ens diu que si no cobréssim res qualsevol podria inscriure's sense prendre una decisió i un compromís ferm amb Col·lectiu Solar. Necessitem una senyal que demostri que la persona que s'inscriu està seriosament interessada. Una avançament en els costos és la millor confirmació!


Nom

Cognoms

DNI/NIF

Adreça

Població

CP

Província

E-mail

Telèfon

Instal·lacio

Import inscripció
25€ IVA inclòs

  Desitjo que vingui un tècnic per assessorar sobre les possibilitats de la meva casa

Si tens dubtes sobre quants panels es necessiten o com s'han d'instal·lar-se correctament en el seu habitatge, existeix la possibilitat d'una visita prèvia d'un tècnic solar professional que l'assessorarà sobre totes les possibilitats i la millor configuració per al seu habitatge. Per a aquesta visita personal es cobrarà un import de €40,- (incl. quilometratge) amb el qual s'obté un pressupost tancat amb les especificacions precises i un pla d'instal·lació a mesura per l'habitatge. Aquesta vista també li servirà per demanar el Kit adequat indicant el cost total de la futura instal·lació solar.Comentaris


  ACCEPTO
De conformitat amb el que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa les persones que emplenin aquest formulari que les dades seran incorporades en un fitxer informàtic als efectes de satisfer el servei sol·licitat. Per mitjà de l’enviament d’aquest formulari, l’interessat dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades amb la finalitat indicada. L’interessat té els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir dirigint-se al responsable del fitxer, Blue Tech Invest SL, a través de info@collectiu-solar.cat

* És indispensable complimentar tots els camps, excepte el destinat a comentaris, per tal que la vostra petició sigui tramitada correctament.


ter gavarres

artes avinyo avinyonet-de-puigventos balsareny bordils calders callus calonge castellbell-i-el-vilar celra cervia-de-ter flaca fonollosa juia llers madremanya navas navata ordis santa-llogaia-d-alguema santa-maria-d-olo sant-fruitos-de-bages sant-joan-de-mollet sant-jordi-desvalls sant-marti-vell sant-pedor sarria-de-ter viladasens vilafant vilamalla vilamalla vilamalla

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar