Com funciona?

Què és Col·lectiu Solar?

Col·lectiu Solar és una associació lliure de propietaris d'habitatges amb l'objectiu d'abaratir col·lectivament el cost de l'energia solar per al nostre benefici individual. Mitjançant la inscripció en aquest web reunim un nombre de particulars per poder comprar les nostres instal·lacions solars en una única comanda. D'aquesta manera ens estalviarem fins a un 30-40% del cost d'una instal·lació solar!

A més a més hem negociat un crèdit especial per energies sostenibles amb el banc amb un interès baix, aconseguint que la quota mensual del crèdit iguali l'estalvi en la factura de la companyia elèctrica. Tot això gràcies a la generació de la nostra pròpia energia amb els panells fotovoltaics de la nostra instal·lació. Així doncs una instal·lació solar en realitat no ens costa res!


Com funciona aquest web?

En aquest web hi pots trobar el col·lectiu solar a la teva àrea de residència o bé el més proper. Si ja hi ha un col·lectiu solar a prop de casa teva pots associar-te directament a aquest. Per fer-ho has de clicar a la pestanya de "col·lectius actuals". Si no existeix un col·lectiu proper, pots proposar de crear un col·lectiu nou a la teva zona.

Després d'enregistrar-te al Col·lectiu Solar t'has d'esperar fins a la data de tancament (màx. 3 mesos). El registre et demanarà la dimensió de la instal·lació que desitges i t'oferirà ajuda per què l'elecció sigui més fàcil. Hi ha múltiples opcions i sempre pots modificar la teva instal·lació abans de comprar-la definitivament. També pots optar per instal·lar-ho tu mateix o bé mitjançant els instal·ladors associats al Col·lectiu Solar. Com més persones s'inscriguin en el col·lectiu, més diners estalviarem tots i més col·laborarem amb el medi ambient! Per això és important mobilitzar al màxim de persones de la teva xarxa social: amics, veïns, familiars, coneguts, etc.

Per poder aprofitar aquests preus ens hem d'ajudar. Com més siguem, més barat ens sortirà a tots. Per això ens hem d'inscriure al Col·lectiu. Ser membre d'un col·lectiu no suposa cap obligació ni compromís en cas que l'usuari es faci enrere. Pots decidir en comprar o modificar el Kit per ajustar-lo a les teves necessitats en qualsevol moment.

Encara no hi ha un col·lectiu solar a prop de tu? No et preocupis, amb aquesta web pots proposar d'iniciar un de nou.


Per què inscriure's costa alguna cosa?

La inscripció a Col·lectiu Solar costa €25,- i això ho fem expressament per dues bones raons: En primer lloc, els organitzadors del Col·lectiu Solar treballem "pro-bo" (sense compensació econòmica) i ens ho hem de pagar tot de les nostres butxaques: els costos del web, de les trucades, el temps lliure i la coordinació necessària per a què tothom quedi satisfet durant tot el procés. En segon lloc, l'experiència ens diu que si no cobréssim res, qualsevol persona es podria inscriure sense haver pres una decisió suficientment madurada; necessitem doncs un filtre que ens demostri que qui s'inscriu és perquè està seriosament interessat. Una col·laboració en els costos del procès és la nostra millor confirmació!

En tot cas l'import de la inscripció serà descomptat de la compra de la teva instal·lació solar.


Com funciona la compra col·lectiva?

Quan un col·lectiu solar aconsegueix el nom d'inscrits necessaris es tanca el col·lectiu i s'inicia la ronda de licitació pel millor preu entre els fabricants d'equips solars. Col·lectiu Solar té contactes amb els fabricants més importants del món i sap aconseguir la millor qualitat pel millor preu. En principi només poden inscriure's un màxim de 300 habitatges per col·lectiu. Hem optat per aquest límit perquè si són més, per una banda ens trobaríem amb un nom molt reduït de fabricants capaç de lliurar aquestes quantitats en un termini tan curt. A més, els preus a partir d'aquestes quantitats ja no varien tant. Per altra banda no es poden instal·lar tantes instal·lacions en tan poc temps.


Com es realitza la compra individual?

La possibilitat d'una visita prèvia d'un tècnic solar professional que l'assessorarà sobre totes les possibilitats i la millor configuració per al seu habitatge. Per a aquesta visita personal es cobrarà un import de €40,- (incl. quilometratge) amb el qual s'obté un pressupost tancat amb les especificacions precises i un pla d'instal·lació a mesura per l'habitatge.
Al tancament de la inscripció els membres inscrits poden triar seguir amb la compra definitiva o no. En cas de voler seguir s'enviarà a cada membre del col·lectiu l'oferta del Kit Solar sol·licitada, completa i actualitzada, amb l'opció desitjada d'automuntatge o instal·lació per un instal·lador solar professional.

Una vegada efectuat el pagament (que pot ser al comptat o amb el Crèdit especial per sostenibles a interès baix negociat per Col·lectiu Solar), Col·lectiu Solar realitzarà la compra de tots els equips i en un termini d'un mes es lliurarà a domicili a cada membre del col·lectiu el Kit sol·licitat, comprovat i complet amb totes les peces, cables, panells, inversor, estructura de muntatge, etc. Amb els ports pagats. En cas de voler el muntatge per un professional de Col·lectiu Solar, es fixarà junt amb el client la data de muntatge, que normalment s'executa en 1-2 dies.

També pot ser que el propietari tingui dubtes sobre quants panells necessiti o com han d'instal·lar-se correctament en el seu habitatge. Per això existeix la possibilitat d'una visita prèvia d'un tècnic solar professional que l'assessorarà sobre totes les possibilitats i la millor configuració per al seu habitatge. Per a aquesta visita personal es cobrarà un import de €40,- (incl. kilometratge) amb el qual s'obté un pressupost tancat amb les especificacions precises i un pla d'instal·lació a mesura perl'habitatge. Aquesta vista també li servirà per demanar el Kit adequat indicant el cost total de la futura instal·lació solar.

ter gavarres

artes avinyo avinyonet-de-puigventos balsareny bordils calders callus calonge castellbell-i-el-vilar celra cervia-de-ter flaca fonollosa juia llers madremanya navas navata ordis santa-llogaia-d-alguema santa-maria-d-olo sant-fruitos-de-bages sant-joan-de-mollet sant-jordi-desvalls sant-marti-vell sant-pedor sarria-de-ter viladasens vilafant vilamalla vilamalla vilamalla

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar